Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Оголошення про формування конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду незалежного члена наглядової ради

15 сер 2017

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради оголошує про формування конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду незалежного члена наглядової ради  комунального підприємства Нетішинської міської ради

Відповідно до рішення тридцятої сесії Нетішинської міської ради  VII скликання від 14 липня 2017 року №30/1634 «Про наглядові ради комунальних підприємств Нетішинської міської ради», рішенням виконавчого комітету Нетішинської міської ради від 10 серпня 2017 року №345/2017 утворено наглядові ради у КП НМР "Житлово-комунальне об’єднання", КП НМР "Благоустрій", КП НМР "Торговий центр".

До складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду незалежного члена наглядової ради  комунального підприємства Нетішинської міської ради включаються дві особи від міського голови, по одній уповноваженій особі від кожної депутатської фракції Нетішинської міської ради, не менше однієї уповноваженої особи від громадських організацій (об’єднань), що проводять свою діяльність у сфері протидії корупції та зареєстровані не менше одного року, на підставі їхніх письмових подань (при наявності подань).

Члени конкурсної комісії за поданням депутатських фракцій Нетішинської міської ради повинні відповідати критеріям, встановленим для незалежних членів наглядової ради (окрім вимоги, визначеної у пункті 3).

Члени конкурсної комісії за поданням громадських організацій (об’єднань) повинні відповідати критеріям, встановленим для незалежних членів наглядової ради

Перелік документів для подання представників до конкурсної комісії:

- від депутатських фракцій Нетішинської міської ради – протокол засідання фракції, заява про членство в конкурсній комісії, резюме, автобіографія представника;

- від громадських організацій (об’єднань) – протокол засідання керівного органу організації, заява про членство в конкурсній комісії, копія статуту громадської організації (об’єднання), інформація щодо діяльності громадської організації (об’єднання) за останній рік, автобіографія  представника.

 

Вимоги до незалежних членів наглядової ради

            Незалежний член наглядової ради (далі – незалежний член) це фізична особа, яка відповідає таким вимогам:

            1. Наявність повної цивільної дієздатності.

            2. Має вищу освіту.

            3. Не є депутатом міської ради, посадовою особою органу місцевого самоврядування, членом виконавчого комітету міської ради, державним службовцем, депутатом обласної ради, народним депутатом України, помічником-консультантом депутата місцевої, обласної ради чи народного депутата України.

            4. Не є та не була кінцевим бенефіціаром, засновником чи членом органу управління юридичних осіб або фізичною-особою підприємцем, які мали договірні відносини протягом останніх 5 років з комунальним підприємством.

            5. Не є та не була протягом останніх 5 років посадовою особою чи працівником даного комунального підприємства Нетішинської міської ради або його дочірніх підприємств.

            6. Не є близькою особою для посадових осіб чи працівників комунального підприємства, депутатів Нетішинської міської ради та членів її виконавчого комітету, керівників органу місцевого самоврядування.

            7. Не є та не була протягом попередніх 5 років працівником теперішнього або колишнього аудитора комунального підприємства.

            8. Не отримувала та не отримує винагороди від третіх осіб за виконання обов’язків члена наглядової ради.

            9. Є громадянином України.

            Документи від представників до конкурсної комісії для реєстрації у виконавчому комітеті міської ради приймаються до 12.00 год. 23 серпня 2017 року за адресою: м.Нетішин, вул.Шевченка,1, загальний відділ.

            Телефон для довідок: 3-22-65.