Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинські юнаки та дівчата закружляли у вирі випускного вальсу

29 чер 2017

24-25 червня велика зала Палацу культури уквітчалася яскравими стрічками, кольоровими кульками та надзвичайно гарними вбраннями випускників 2017 року. Прийшов час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки, і перед ними відкриваються тисячі доріг, де кожен з них обере свій життєвий шлях.

24 червня випускний бал об’єднав педагогів, батьків та винуватців свята ЗОШ I-III ступенів №1 і НВК «ЗОШ I-II ступенів та ліцей», 25 червня урочиста програма випускного чекала на юнаків та дівчат ЗОШ I-III ступенів №2 і ЗОШ I-III ступенів №4.

Цьогоріч 205 нетішинських випускників отримали атестат про повну загальну середню освіту. Під гучні оплески глядачі вітали гордість нашого міста – золотих та срібних медалістів. 6 золотих та 1 срібна медаль у НВК, 4 золотих медалі у ЗОШ №4, 2 золотих і 1 у срібна медаль у ЗОШ №2, 2 срібних у ЗОШ №1. На святі у випускників загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста побував начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько. Він вітав молодих людей з новим етапам життя та дякував вчителям і батькам за виховання і міцні знання.  Юнаки та дівчата кружляли у вирі випускного вальсу, хлібом-сіллю дітей проводжали у доросле життя батьки, напутні слова звучали від улюблених вчителів.

Випускний бал – це незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме дорослим життям. Це радісне свято, яке дає початок новим сподіванням, мріям і прагненням.

Успіхів і нових звершень, дорогі випускники!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради