Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинські рятувальники провели профілактичні бесіди з вихованцями ДНЗ№6

28 кві 2017

21квітня співробітники 3-го державного пожежно-рятувального загону завітали до дошкільного навчального закладу комбінованого типу №6 «Райдуга». Рятувальники спілкувалися із дітлахами про професію вогнеборця, правила безпеки в побуті, під час відпочинку на природі та при виявленні вибухо-небезпечних предметів.

Співробітники Служби порятунку розповіли дітям про те, які завдання виконують, яку техніку та оснащення мають на озброєнні, який одяг вдягають під час ліквідації пожеж та багато іншого. 

Особлива увага приділялася саме правилам безпеки життєдіяльності. Діти дізналися про те, що таке «пожежа», які причини її виникнення та до яких наслідків можуть призвести вогневі випадки. Співробітники Служби нагадали про небезпеку ігор із сірниками, запальничками, свічками та іншими небезпечними предметами, розповіли про електричні та газові побутові прилади та про те, яку небезпеку вони становлять у разі їх неправильного використання. 

Діти із цікавістю слухали розповідь та ділилися знаннями, із завзяттям брали участь у всіх запропонованих іграх. І у такій дружній та веселій атмосфері  час промайнув непомітно.

На завершення дошкільнята подякували рятувальникам за подароване свято та обіцяли, що завжди пам’ятатимуть про правила безпечної поведінки та ніколи їх не порушуватимуть!

3-й державний пожежно-рятувальний загін