Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинських правоохоронців привітали із професійним святом

07 сер 2017

Піднесене почуття патріотизму, виступи почесних гостей, яскраві вокальні та танцювальні номери творчих колективів міста, подяки мужнім духом і сильним тілом поліцейським – саме такими нетішинцям запам’ятатись цьогорічні урочистості з нагоди Дня Національної поліції України, що відбулися 4 серпня у великій залі Палацу культури.

Привітати нетішинських правоохоронців завітали представники місцевої влади, члени громадського формування з охорони громадського порядку НМГО «Нетішинський козацький полк Хмельниччини», ветерани міліції, мешканці та гості міста. Свято розпочалось з відеопрезентації щоденної, важкої, але такої необхідної роботи працівників місцевого відділення поліції.

З щирими вітаннями до правоохоронців звернулася керуючий справами виконавчого комітету міської ради Валентина Пашинська. Вона подякувала поліцейським за мужність, витримку, самовіддачу, охорону спокою та життя нетішинців. За особистий внесок у зміцнення законності й правопорядку, сумлінне виконання службових обов’язків, досягнення вагомих результатів в оперативно-службовій діяльності та з нагоди Дня Національної поліції України Почесними грамотами виконавчого комітету Нетішинської міської ради та цінними подарунками були нагороджені працівники Нетішинського відділення поліції Славутського відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області, а саме: старший інспектор-черговий сектору реагування патрульної поліції №4 Валентин Антонюк, старший слідчий слідчого відділення Тетяна Волошина, начальник ізолятора тимчасового тримання №2 Володимир Козицький, заступник начальника Нетішинського відділення поліції Андрій Кондратюк, начальник сектору реагування патрульної поліції №4 Микола Меліщук, інспектор сектору реагування патрульної поліції  №4 Андрій Паламарчук, заступник начальника-начальник слідчого відділення Вадим Рабченюк, інспектор слідчого відділення Катерина Яцюк, начальник сектору кадрового забезпечення Славутського відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області майор поліції Наталія Чаленко, інспектор сектору моніторингу Славутського відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області майор поліції Інна Чаховська. До привітань приєдналися отаман «Нетішинського козацького полку Хмельниччини» Олександр Грицаєнко, представники ради ветеранів та пенсіонерів правоохоронних органів України в місті Нетішин Сергій Панасюк і Віктор Штогрін. Вони побажали винуватцям свята завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення, адже саме ці якості необхідні, коли треба не поступитися совістю і залишитися вірним закону та не покинути правильно обрану сторону – сторону істинної правди.

За добросовісне виконання свої обов’язків, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у забезпечення законності, правопорядку, захисту конституційних прав і свобод громадян, начальник Нетішинського відділення поліції Славутського відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області Руслан Форсюк був нагороджений Почесною грамотою професійної спілки атестованих працівників ОВС. У свою чергу, він привітав колег із професійним святом, подякував гостям за побажання та запевнив, що колектив нетішинських правоохоронців і надалі налаштований віддавати всі сили на боротьбу зі злочинністю та на охорону громадського порядку.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету міської ради