Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Місцева влада та нетішинські нацгвардійці готові плідно співпрацювати

14 бер 2017

У п’ятницю, 10 березня, відбулася зустріч очільника міста Олександра Супрунюка, секретаря міської ради Олени Хоменко, заступника міського голови з гуманітарних питань Ольги Бобіної, представників відповідних відділів і управлінь виконавчого комітету міської ради з учасниками АТО, бійцями військової частини 3043 Національної гвардії України.

Під час зустрічі обговорювалися напрямки співпраці військовослужбовців та місцевої влади, адже бійці дислокуються в нашому місті, виконують поставлені перед ними завдання охорони Хмельницької АЕС, захищають країну у зоні АТО. Заступник командира військової частини 3043 по роботі з особовим складом Володимир Козак звернувся до місцевої влади з проханням посприяти у вирішенні питання виділення земельних ділянок, які є придатними для будівництва та садівництва. Йшлося і про житло для військовослужбовців. Також піднімалися питання щодо меліорації раніше наданої землі.

Заступник міського голови Ольга Бобіна разом з головним спеціалістом відділу персоніфікованого обліку пільг Мариною Гуменюк проінформували атовців про їх права згідно чинного законодавства України, а також соціальний пакет пільг відповідно до реалізації  міської комплексної програми підтримки учасників АТО, членів їх сімей на 2017 рік.

Наприкінці зустрічі очільник міста провів виїзну нараду за участю начальників різних служб, де спільно з військовослужбовцями було розглянуто ряд питання про надання допомоги гвардійцям у благоустрої земельних ділянок.

Конструктивний діалог представників місцевої влади і нетішинських нацгвардійців є ефективним інструментом взаєморозуміння і оперативного вирішення важливих питань учасників АТО.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради