Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Молоді голоси Нетішина підкорили Всеукраїнський фестиваль

15 чер 2017

«Мистецтво – саме життя, і воно безсмертне», – сказав у свій час відомий ірландський письменник, поет та драматург Оскар Уайльд. Радість, невимовну насолоду та безліч позитивних емоцій отримує людина від прослуховування гри на музичних інструментах, гарного співу та перегляду творів образотворчого мистецтва. Протягом багатьох років дарують усі ці відчуття жителям нашого міста та далеко за його межами вихованці Будинку дитячої творчості.

З 8 по 12 червня в місті Очаків (Миколаївська область) відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої творчості «Єдина родина». Творчий захід зібрав більше сотні учасників з різних куточків України. Серед них – вихованці Зразкового театру пісні «Криниченька» (керівник Валентина Темна) і солістка Зразкового вокального ансамблю і студії естрадної пісні «Вернісаж» Вікторія Остапчук (керівник Ольга Дьячина) Будинку дитячої творчості.

Підкоривши професійне журі своїми чарівними голосами молодша група «Криниченьки» виборола почесне 1 місце, талановиті 12-річні солістки Діана Шкребій у номінації «Естрадна пісня» і Марина Коваленко у номінації «Народна пісня» теж стали лауреатами I премії. Яскравій зіроньці «Вернісажу» – 14-річній Вікторії Остапчук у номінації «Естрадна пісня» також вдалося вибороти 1 місце. Бажаємо юним талантам та їхнім керівникам нових перемог у творчій діяльності .

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради