Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зустріч з інвесторами

23 січ 2017

У п’ятницю, 20 січня, до виконавчого комітету Нетішинської міської ради завітала польська делегація на чолі з президентом правління Grupa MGGP Євою Ласкоз. Зустріч відбулась з метою залучення інвесторів до міста Нетішин.

Цього разу розмова велась щодо будівництва сміттєпереробного комплексу (СПК). Адже, польська фірма Grupa MGGP, через свої реалізації, бере участь у важливих інвестиціях в таких сегментах ринку як інфраструктура і транспорт, будівництво, охорона середовища, водна економіка, землеробство, енергетика та телекомунікація. Комплексний характер надаючих послуг дозволяє їм брати участь у всіх етапах інвестиційного заходу, від його планування через проектування, нагляд аж до користування.

Участь у зустрічі взяли секретар міської ради Олена Хоменко, перший заступнник міського голови Євген Юрчук, депутат міської ради Зіновій Айбін, заступнник міського голови Іван Романюк, начальник КП НМР «Житлово-комунальне об’єднання» Костянтин Калінський та головний інженер Леонід Добровольський.

Так як зустріч була першою, то для потенційних інвесторів надались безпосередньо вихідні дані щодо морфології відходів (їх склад та масовий вміст) по земельній ділянці для будівництва СПК, умов проектування та фінансування будівництва, тощо.

Після вивчення польськими партнерами наданої інформації планується проведення ряду робочих зустрічей.

Відділ з організаційних питань,
 зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету міської ради