Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідала координаційна рада у справах дітей

30 січ 2017

У середу, 25 січня, під головуванням начальника служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради Антоніни Єльяви, відбулося чергове засідання координаційної ради у справах дітей.

В ході засідання була розглянута і взята до відома інформація про виконану роботу членів координаційної ради у 2016 році (реалізація заходів щодо захисту прав та свобод неповнолітніх на працю та працевлаштування, профілактика бездоглядності, жебракування, правопорушень серед дітей,  проведення спільних цільових рейдів, акцій, контроль за станом роботи з питань профілактики та боротьби з наркоманією, алкоголізмом та іншими негативними явищами серед дітей в місті Нетішин, тощо). У своїх доповідях виступаючі акцентували увагу на важливості проведення якісної роботи щодо захисту прав і інтересів дітей міста, допомоги дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також недопущення появи дітей, які бездоглядні, та влаштування дітей, які залишилися без батьківського піклування. «У поточному році хотілося б більше уваги приділити контролю за роботою усіх зацікавлених сторін, направленою на подолання прояву дитячої злочинності, та недопущення такого явища, як соціальне сирітство», – зазначила заступник голови координаційної ради Антоніна Єльява.

Члени комісії одноголосно затвердили план роботи на 2017 рік, склад лекторської групи при службі у справах дітей виконавчого комітету міської ради на 2017 рік, а також план лекторської групи на 2017 рік.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради