Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідав виконком

14 лип 2017

У четвер, 13 липня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, під час якого було розглянуто і обговорено двадцять чотири питання. З усіх – прийняті відповідні рішення.

Члени виконкому розглянули звіт про виконання бюджету міста Нетішин за січень-червень 2017 року, котрий було перевиконано на суму майже 6 мільйонів гривень в зв’язку з підняттям мінімальної заробітної плати. Було внесено зміни до бюджету на 2017 рік: перерозподілено кошти у сумі 450 тисяч гривень на нагальні потреби КП «Благоустрій», за рахунок економії при придбанні автобуса.

Затверджено заходи до відзначення у місті Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України; визначено опосередковану вартість наймання (оренди) житла в місті Нетішин.

Прийнято рішення про організацію перевезень пільгових категорій по напрямку Нетішин – Ст. Кривин, наразі перевезення проводяться приватним перевізником, проте, вже з 8 серпня за даним напрямком здійснюватиме маршрут комунальний автобус.

Затверджено проект Коригування проектно-кошторисної документації «Будівництво водопроводу у садибній забудові міста Нетішин» ІІІ черга та зазначено, що вже прийняте рішення виділити кошти у сумі 2 мільйони гривень з державного бюджету.

Члени виконкому розглянули 9 питань служби у справах дітей і надали дозволи на вчинення правочинів щодо житла (майна), право власності чи користування яким мають діти (майнові права дітей не було порушено), надано дозвіл на встановлення опіки на дитиною, позбавленої батьківського піклування.

Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги на лікування  учаснику АТО.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради