Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідав виконком

06 лют 2017

Під час чергового засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, яке пройшло 31 січня  під головуванням секретаря міської ради Олени Хоменко, члени виконкому заслухали та обговорили 39 важливих питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

Розглянуто звіт про виконання бюджету міста Нетішин на 2017 рік, затверджено положення про умови проведення конкурсу з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету міста на вкладних (депозитних) рахунках у 2017 році, ухвалений порядок використання коштів бюджету міста для надання підтримки міським громадським організаціям. Члени виконкому затвердили рішення щодо організації та безоплатного харчування у Нетішинському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів, а також щодо надання зареєстрованим у місті інвалідам І групи пільгу в розмірі 100% знижки плати за користування житлом (квартирної плати) у межах норм, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування».

В ході засідання було ухвалено рішення про забезпечення учасників АТО безкоштовним санаторно-курортним лікуванням, забезпечення учасників АТО та членів їх сімей загиблих (померлих) учасників АТО лічильниками обліку води, а також звільнення учасників антитерористичної операції та членів їх сімей від оплати за користування житлом (квартирної плати). Надані кошти для виплати інвалідам І групи та дітям-інвалідам матеріальної допомоги для придбання памперсів у сумі 3 тисячі 500 гривень кожному. Члени виконкому затвердили рішення щодо забезпечення підвезення до місця навчання і додому школярів, які потребують корекції фізичного, розумового (психічного) розвитку та навчаються у КЗ «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 2 І-ІІ ступенів» та КЗ «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів». Встановлено вартість експлуатаційних витрат, що надаються КП НМР «Торговий центр» установам, організаціям, які утримуються за рахунок коштів бюджету міста, у розмірі 4,20 грн. за один кв.м (без ПДВ). Надано дозвіл на видалення зелених насаджень на вулиці Ринкова, у районі будинку №23, що на вулиці Набережна, у районі будинку№9, що на вулиці Варшавська, на території КЗ «Палац культури міста Нетішин», на території ДНЗ (центр розвитку дитини) «Золотий ключик», на території ДНЗ №4 «Вогник». Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги на лікування чотирьом мешканцям міста.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради