Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Депутати міської ради засідали позачергово

20 лип 2017

У середу, 19 липня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулася позачергова 31 сесія Нетішинської міської ради VII скликання, на якій було розглянуто 4 важливі питання.

Першим з питань порядку денного депутати розглянули та ухвали рішення щодо надання КЗ НМР «СМСЧ м. Нетішин» згоди на поділ земельної ділянки, загальною площею 11,1887 га. Також ухвалили Додатковий договір № 3 до договору оренди полового будинку (будівля колишнього полового та хірургії) приватною фірмою «Володар» для розміщення діагностико-профілактичного медичного центру, яким орендаря звільняють від орендної плати до моменту виходу даних по проектуванню та укладання цивільно-правової угоди на земельну ділянку, на якій розміщено об‘єкт оренди (відповідно частини 6 статті 762 Цивільного Кодексу України). Було також списано з балансу КП НМР «ЖКО» багатоквартирний будинок № 23 по вулиці Набережна.

У розділі «Різне» було два звернення від депутатів Нетішинської міської ради VII скликання: Зої Машук, депутат від партії «Воля – Рух нових сил», щодо ремонту навісного містка, окремих елементів, через р. Горинь по вулиці Варшавська (район кафе «Старий Томас»), а також Михайла Брожика, депутата від партії «Солідарність», щодо встановлення дитячого майданчика на вулиці Варшавська.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету міської ради