Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Вітали «Нетішин»

25 тра 2017

ПОЧЕСНИЙ ВІЗИТ


У вівторок, 23 травня, перший заступник міського голови Євген Юрчук відвідав військовий корабель «Нетішин», названий на честь нашого міста, який наразі ремонтується на Миколаївському чорноморському суднобудівному заводі.
Від імені громади, міського голови Олександра Супрунюка та виконавчого комітету Нетішинської міської ради Євген Юрчук привітав особовий склад судна «Нетішин» з нагоди 36-ї річниці з Дня підняття над водолазним катером Військово-Морського прапора та вручив цінний подарунок.

Командир корабля Анатолій розповів, що судно проходить доковий ремонт, зокрема, проводиться заміна металу обшивки зовнішнього корпусу, ремонт гвинто-рульового комплексу, донно-бортової арматури, очищення, фарбування і ряд інших робіт, які неможливо виконати на плаву. У липні цього року корабель планує вийти в море, а екіпаж продовжить сумлінно виконувати свій священний обов'язок – захищати морські кордони України. Нагадаємо, що 36 років тому – 23 травня 1981 року водолазне судно «Нетішин» увійшло до складу Чорноморського флоту Збройних Сил України.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради