Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Відбулося перше у 2017 році засідання виконкому

23 січ 2017

В четвер, 19 січня, в кабінеті міського голови, під головуванням секретаря міської ради Олени Хоменко, відбулось засідання виконавчого комітету міської ради, на якому було розглянуто і прийнято 28 важливих для життєдіяльності міста питань.

Рішенням виконкому продовжено виплати стипендій Нетішинського міського голови для обдарованих і талановитих дітей та молоді, перспективних спортсменів, а також фахівцям у галузі освіти, спорту та культури у 2017 році. Більшістю голосів ухвалено рішення про улаштування автобусних зупинок на території міста. Внесено зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 4 серпня 2010 року № 282 «Про Положення про порядок визначення плати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста Нетішин».  Прийнято рішення щодо організації ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради, на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах міста у 2017 році, а також затверджено заходи щодо підготовки організованого проведення та всебічного забезпечення мобілізації в особливий період у місті Нетішин.

Проголосували члени виконкому за рішення щодо безоплатної передачі майна територіальної громади міста Нетішин з балансу Нетішинської загальноосвітньої школи I-III ступенів №4 на баланс КМЗ НМР «СМСЧ м. Нетішин», в оперативне управління. Також присутні затвердили перелік закупівель, які здійснюються розпорядниками коштів бюджету міста без застосування системи електронних державних закупівель у 2017 році.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради