Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Вперше засідала Рада директорів підприємств Нетішина

21 чер 2017

У середу, 14 червня, під головуванням генерального директора ВП «ХАЕС» Миколи Панащенка відбулося перше засідання Ради директорів підприємств міста Нетішин. Участь у заході взяли також міський голова Олександр Супрунюк, заступник очільника міста з економічних питань Іван Романюк і заступник міського голови з гуманітарних питань Ольга Бобіна. На порядок денний виносились два важливих питання – розгляд ситуації із розподілом земельних ділянок у Нетішині та розгляд звернення депутата Юрія Мирончука (фракція «Укроп») щодо електропостачання на промислову зону міста.

Голова Ради директорів Микола Панащенко повідомив присутніх про лист, який був надісланий адміністрацією ВП «ХАЕС» на ім’я міського голови про надання земельних ділянок працівникам містоутворюючого підприємства під житлову забудову. Зокрема, у листі очільника міста і депутатський корпус Нетішинської міської ради закликають при вирішенні питань розподілу землі враховувати інтереси працівників атомної електростанції (50% наявних для розподілу земельних ділянок), а також звернутись до керівництва міста Славутич для консультації щодо досвіду розподілу землі у їх місті (шляхом надання земельних ділянок в оренду терміном до 3-х років для житлового будівництва і лише потім за фактом початку будівництва земля передається у власність).

Після жвавої дискусії підприємці вирішили звернутись до очільника міста з пропозицією утворити Наглядову раду щодо контролю за виділенням земельних ділянок мешканцям міста Нетішин в кількості 5-ти осіб,  до складу якої увійдуть: представник ради директорів, представник адміністрації Хмельницької атомної електростанції, представник виконавчого комітету міської ради, представник профспілкових організацій міста, представник міської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та розробити Положення про порядок надання земельних ділянок  жителям міста для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель комунальної власності.

Щодо питання електропостачання на промислову зону міста, Рада директорів вирішила найближчим часом провести зустріч з представниками ПАТ «УБ ХАЕС» і ПАТ «Хмельницькобленерго», щоб окреслити план дій надалі.

 Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради