Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Андрію Панасюку вручили ключі від квартири

03 січ 2017

Сьогодні, 3 січня 2017 року, учасник АТО, нетішинець Андрій Панасюк, який був поранений під час виконання військового обов’язку на сході України отримав ключі від нового житла. Кошти на придбання помешкання надійшли з державного бюджету (біля 330 тис. грн. ), а комісія з питань забезпечення житлом учасників АТО та членів сімей загиблих при Хмельницькій обласній державній адміністрації впродовж декількох місяців розглядала варіанти житла в Нетішині. Забудовник житлового комплексу «Панорама» надав найкращу пропозицію, знизивши ринкову вартість за кв.м житла. Загалом сума знижки становила біля 100 тис. грн.

22 грудня виконком затвердив рішення надання Андрію Панасюку однокімнатної квартири, яка в листопаді 2016 року була прийнята на баланс Нетішинської міської ради.

Перший заступник міського голови Євген Юрчук разом з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольгою Бобіною і керуючим справами виконавчого комітету НМР Валентиною Пашинською вручили ордер та ключі від нової квартири Андрію Панасюку напередодні Різдва Христового. Посадовці подякували бійцю за мужність, відвагу і патріотизм, а матері Марії Феодосівні за незламний дух і за синів Андрія і Івана — справжніх воїнів, героїв України. Родина Панасюків є символом того, на що йде Україна і українській народ, щоб мати справжню незалежність, волю та свободу.

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ 
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Ключові слова: Квартира, Андрій Панасюк, Нетішин