Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Актуальні земельні питання в Нетішині

21 лют 2017

Одним із ключових питань на засіданні 23-ї сесії Нетішинської міської ради VII скликання, котре відбулось 14 лютого 2017 року, було питання про резервування земельної ділянки для учасників бойових дій та АТО.

Зазначена земельна ділянка, площею 51,0000 га розташована у місті  Нетішин в урочищі «Зарів’я». Вона перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Нетішин та зарезервована з метою виділення учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та іншим мешканцям міста, які мають пільги на отримання земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилих будинків, до завершення антитерористичної операції на Сході України.

Відповідно до іншого рішення було надано голові правління ЗАТ «Атоммонтажсервіс» Сергію Вознюку дозвіл на поетапне відмовлення від земельної ділянки площею 55,6865 га з метою надання додатково земельних ділянок  для певних категорій громадян міста, а саме для учасників бойових дій та АТО (за ініціативи міського голови Олександра Супрунюка).

Земельні ділянки йдуть з повним пакетом документів –  із затвердженими проектами під будівництво та присвоєним кадастровим номером, розробленою проектною документацією інженерних мереж (підведена електромережа, зроблена скважина, проект підведення водогону та каналізації знаходиться на експертизі).

На даний час 58 учасників АТО отримали 64 земельні ділянки (під будівництво і садівництво).

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради