Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«Нетішинські джури» – переможці міського етапу військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

15 тра 2017

Позмагатись у спритності, точності, таланті та інтелекті зібралися нетішинські школярі 11-го травня. На базі загальноосвітньої школи №1 відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Виховання дітей у дусі патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей, формування здорового способу життя та зміцнення здоров’я – головна мета заходу.

Участь у змаганнях взяли рої юних козаків із 4 загальноосвітніх шкіл міста «Рояни», «Котигорошки», «Залізні вовки», «Козаки Поділля» і позашкільного навчального закладу «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді м. Нетішин» «Нетішинські джури».

Із вітальним словом до учасників гри звернулись начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько і начальник відділу молоді та спорту виконавчого комітету міської ради Любов Рябчук. Осторонь такої події не залишились й військовослужбовці військової частини 3043 Національної гвардії України. Особовий склад військової частини показав майстер-клас з військової підготовки юним нетішинцям.

У напруженій командній боротьбі та особистих змаганнях учасники та їхні ройові продемонстрували свої знання, вміння та практичні навики у видах: «Смуга перешкод», «Стрільба», «Рятівник», «Ватра», «Добре діло», «Відун» та інших конкурсах. Оцінювало учасників заходу професійна суддівської комісія, до складу якої увійшли і досвідчені військовослужбовці - учасники АТО. За результатами міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») перемогу здобули «Нетішинські джури» («Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді м. Нетішин»). Переможці представлятимуть Нетішин на обласному етапі.

Організатори заходу дякують за допомогу і підтримку виконавчому комітету міської ради, керівництву КМЗ НМР «Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішин», адміністрації ЗОШ №1, особовому складу військової частини 3043, відділу з організаційних питань, зв'язків з ГО та ЗМІ виконавчого комітету міської ради, працівникам Палацу культури, викладачам НПЛ, методистам управління освіти виконавчого комітету міської ради, КП НМР "Благоустрій" та усім командам.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради
Автор фото – Павло Ананьїн