Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«Нетішинська коляда – 2017»: фестиваль українських традицій

16 січ 2017

Неможливо уявити Різдво без куті, ялинки і українських колядок. Їхні мелодії приносять та підтримують гарний настрій взимку, а тексти нагадують про славні українські традиції.

14-го січня у Нетішині відбувся різдвяний фестиваль мистецтв «Нетішинська коляда – 2017». Галасливою і веселою компанією ряджених, з Віфлеємською зіркою творчі колективи міста славили Різдво Христа. Вокально-фольклорний ансамбль «Роксолана», народний вокальний ансамбль «Зорепад», зразковий ансамбль танцю «Лайф», вокальний ансамбль «Камелія», народний аматорський ансамбль народної пісні «Горлиця», хор Старокривинського будинку культури, муніципальний хоровий колектив «Елегія», тріо «Жайвір» Нетішинського міського будинку культури, народний аматорський хор ветеранів війни та праці «Журавка»,  ансамбль «Веселі нотки» Нетішинської міської школи мистецтв, народний ансамбль-студія сучасної естрадної пісні «Синевір» дарували гостям свята автентичні колядки і традиційні різдвяні співанки у різноманітних музичних обробках. Кожен колектив за неповторний виступ отримав від організаторів фестивалю – КЗ «Палац культури міста Нетішина» святковий сувенір у вигляді Різдвяної зірки, диплом учасника і смачні гостинці. Також на захід завітав Дід Мороз з листами нетішинських дітлахів, подарувавши трьом маленьким власникам найцікавіших і найоригінальніших листів смачні подарунки

Навіть попри прохолодну погоду «Нетішинська коляда – 2017» вдалася на славу. І як тут не радіти?! Христос народився! Славімо його! Фестиваль відбувся за підтримки управління культури виконавчого комітету Нетішинської міської ради і виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Ключові слова: Нетішин, Новий рік, Коляда