Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«Мій Вибір»

06 кві 2017

Проект із такою назвою Київська громадська організація «Молодь ВОЛІ» презентувала нетішинським старшокласникам 4 квітня. У приміщенні ХАБу голова ГО Ігор Люстерник познайомив школярів з основними напрямками програми з профорієнтації та особливостями роботи. Після виступу пан Ігор відповів на численні запитання юнаків і дівчат стосовно стажування та орієнтовних професій. Потенційні учасники проекту із цікавістю сприймали інформацію та виявили бажання стажуватись.

Після зустрічі з молоддю міста, з метою об’єднання зусиль щодо підготовки професійних кадрів на місцевому рівні, міський голова Олександр Супрунюк та голова ГО «Молодь ВОЛІ» Ігор Люстерник підписали меморандум про співпрацю. Відтепер учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Нетішина можуть пройти двотижневе стажування у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради, комунальних підприємствах за такими напрямками: юриспруденція, економіка, архітектура, журналістика та інші.

«Ринок праці постійно зазнає значних структурних змін і як наслідок – професії, котрі ще вчора мали значний попит, вже сьогодні відходять на другий план. Отож, молодій людині дуже важко визначитись з вибором професії. Тому наша задача дати дітям можливість попрацювати в реальних умовах, аби вони могли зробити правильний вибір у майбутньому», – зазначає очільник міста Олександр Супрунюк.

«Мій вибір» – це ексклюзивний спеціалізований курс для старшокласників для самовизначення у житті та розвитку професійних навичок, необхідних у сучасному світі. Запрошуємо усіх бажаючих старшокласників приєднатись до участі в проекті.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради