Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Юні радіопеленгатори Нетішина підкорили Польщу

12 жов 2017

На початку жовтня поблизу міста Замосць (Польща) пройшов відкритий міжнародний чемпіонат зі спортивної радіопеленгації. Змагання зібрали більше сотні спортсменів з України, Польщі та Молдови.

Участь нетішинських радіопеленгаторів у міжнародному спортивному заході вже стала традицією. І цей рік не став винятком. Тож, 7-8 жовтня вихованці гуртка «Спортивна радіопеленгація» (клуб «Юний технік») Артур Стецюк, Наталія Панчук та Юлія Власюк під керівництвом досвідченого педагога Людмили Панчук вкотре підкорювали ліси Замостя, які стали ареною протистояння українських, польських та молдовських «мисливців на лисів». Чимало перешкод було на шляху в спортсменів. Це і непростий рельєф лісу, і незнайома місцевість, і конкуренція. Але наші радіопеленгатори подолали усі перешкоди та, доклавши чималих зусиль, вибороли почесні призові місця. Наталія Панчук зайняла перше місце на класичній дистації 145 МГц та друге на дистанції з діапазоном 3,5 МГц, Юлія Власюк  виборола два третіх місця на класичних дистанціях.

Міжнародні змагання завершились, проте нетішинські спортсмени не зупиняються на досягнутому, вони готові наполегливо тренуватись, готуватись до майбутніх стартів, щоб наступного разу знову привезти додому чимало перемог. Вітаємо вихованців гуртка «Спортивна радіопеленгація» та їх керівника Людмилу Панчук з гарними результатами змагань! Бажаємо наснаги та нових перемог!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
 апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради