Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

З 1 березня КП НМР «Благоустрій» очолить новий керівник

24 лют 2017

16 лютого міський голова Олександр Супрунюк оголосив відкритий конкурс на заміщення вакантної посади керівника комунального підприємства «Благоустрій», яке донедавна очолював Іван Романюк. З 1 грудня Іван Васильович був призначений на посаду заступника міського голови з економічних питань, тим часом обов’язки директора виконує головний інженер Олег Косюк.

Бажання брати участь у конкурсі виявили чотири претенденти: Віктор Кондрацький, Олександр Лобода, Артем Руденко і Олег Косюк. Їм необхідно було презентувати програму перспективного розвитку підприємства, яка обговорювалася у формі вільного діалогу разом з працівниками «Благоустрою» і громадськістю. В результаті таємного голосування трудовий колектив віддав 92 голоси за Віктора Кондрацького, 5 голосів за Артема Руденка, 2 голоси за Олега Косюка і 1 голос за Олександра Лободу. «Можна було просто призначити когось на свій розсуд, але відкритий конкурс – дуже цікаво та ефективно. Крім трьох колишніх головних інженерів виявив бажання і молодий чоловік Артем Руденко, який під час презентації сконцентрувався на креативному  розвитку міста», – зауважує міський голова. Виходячи з результатів співбесід та презентацій з 1 березня новим директором «Благоустрою» стане Віктор Кондрацький.

Нагадаємо, що Віктор Антонович у 2000-х роках працював головним інженером КП НМР «ЖКО», пізніше головним інженером КП НМР «Благоустрій», тому добре знає специфіку роботи підприємства та проблеми колективу, над якими готовий плідно працювати.

 Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради