Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконавчого комітету: прийнято 52 важливих рішення

12 жов 2017

У вівторок, 10 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, яке пройшло під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка, члени виконкому заслухали та обговорили 52 питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

Затверджено нові тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, тарифи з вивезення побутових відходів (збирання, перевезення, захоронення) населенню міста, які надаються КП НМР «ЖКО». Ухвалено рішення про забезпечення безкоштовного перевезення учнів, слухачів Нетішинського професійного ліцею, які проживають у місті Нетішин, до місця навчання і додому на міському автобусному маршруті загального користування «Автовокзал-вул.Солов’євська». Встановлено режим роботи торгового залу КП НМР «Торговий центр». У весняно-літній період (від 1 квітня до 1 жовтня): - з 8.00 до 21.00 год., перерва на обід та вихідний день  –  відсутні. У осінньо-зимовий період (від 1 жовтня до 1 квітня): з 8.00 до 20.00 год., перерва на обід та вихідний день  –  відсутні. Члени виконкому прийняли рішення про встановлення пільг 5 учням-дітям учасників АТО за відвідування занять у колективах КЗ «Палац культури міста Нетішин» та за навчання у ПСМНЗ «Нетішинська міська художня школа».

У ході засідання ухвалено рішення про погодження КП НМР «Благоустрій» улаштування заїзних кишень для транспортних засобів на об’єкті благоустрою міста Нетішин у районі будівлі № 16, що на проспекті Незалежності, відповідно до ситуаційного плану. Членами виконавчого комітету взята до відома інформація про стан виконання заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурної сфери міста Нетішин до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 року. Прийнято рішення про видалення зелених насаджень у районі будинку №19, проспект Незалежності, на території Нетішинської ЗОШ I-III ступенів №1, на прибудинкових територіях. Надано дозвіл батькам на надання згоди на укладення договору купівлі-продажу житлового приміщення у гуртожитку неповнолітньою донькою, надано дозвіл батькам на укладення договору та визначення частин рівними в приватних кімнатах у гуртожитку від імені малолітнього сина, надано дозвіл батькам на укладення договору дарування земельної ділянки від імені малолітньої доньки, надано статус дитини-сироти малолітній особі. Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги на лікування 15 мешканцям міста.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради